De praktijk

Rijles bij Autorijschool Opweg heeft vele voordelen

  • Je krijgt een vaste instructeur, die jou opleidt en begeleidt tot en met het praktijkexamen.
  • Je hoeft tijdens je les geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen
  • Je kunt thuis worden opgehaald of thuisgebracht, als je woonachtig bent in Winsum e.o. of in (Noord-)Groningen. Dit kan natuurlijk ook je werk, school of stage zijn. Een en ander uiteraard in onderling overleg. Het praktijkexamen zal worden afgenomen in Groningen, dus je zal wel voldoende ervaring in de stad moeten opdoen. Alleen rijles in Winsum e.o. is dus niet voldoende, en is slechts bedoeld voor diegenen uit de regio die het op prijs stellen eerst eens rustig aan het autorijden te wennen, alvorens naar de “drukke” stad te gaan om te lessen. Er wordt veelal gebruik gemaakt van het Noorderstation als startpunt, maar vraag gerust even naar de mogelijkheden!
  • Wil je graag beginnen? Schrijf je dan snel in, dan kun je in de zomervakantie nog beginnen. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag of datum (bijvoorbeeld je verjaardag) neem dan even op tijd contact op, om teleurstelling te voorkomen.
  • Wij zijn een sterk groeiende rijschool en altijd content met extra aanmeldingen. Als jij iemand anders aanmeldt voor rijles, bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid, belonen we je daarom met een gratis rijles voor jezelf.
  • Tijdens je rijopleiding worden je vorderingen bijgehouden op je instructiekaart. Daardoor is altijd helder wat je al hebt gehad, wat extra aandacht vereist en wat nog behandeld moet worden.
depraktijk-rijschool-opweg-1

Rijlessen in Winsum en omgeving

Uiteraard is Autorijschool Opweg er niet alleen voor inwoners uit Winsum. Ook als je in Groningen zelf woont of in één van de dorpen om Groningen of Winsum heen, ben je van harte welkom! Iedereen uit Appingedam, Baflo, Delfzijl, Eenrum, Ezinge, Feerwerd, Warffum, Den Andel, Uithuizen, Zoutkamp, Adorp, Sauwerd, Usquert, Ulrum, Gemeente De Marne, Wehe Den Hoorn, Leens, Middelstum, Bedum, Aduard, Garnwerd, Roodeschool of welk dorp dan ook is van harte welkom!

Neem contact op

Het allerleukst is het natuurlijk om op je verjaardag te beginnen met autorijles. Maak hiervoor op tijd een afspraak met de rijschool. Die eerste rijles krijg je dan van ons voor je verjaardag! Helemaal gratis dus.

061609-75-bewerkt kopie