De praktijk

Rijles bij Autorijschool Opweg heeft vele voordelen

  • Je krijgt een vaste instructeur, die jou opleidt en begeleidt tot en met het praktijkexamen.
  • Je hoeft tijdens je les geen andere leerlingen op te halen of weg te brengen
  • De rijlessen beginnen en eindigen op het Noorderstation. De begin- en eindtijden zijn aangepast op de treintijden, zodat je nooit lang hoeft te wachten. De eerste paar rijlessen kunnen ook in Winsum worden gevolgd. Vooral aan het begin van de rijopleiding is dat wel prettig, omdat het hier bekend en minder druk is.
  • Wil je graag beginnen? Meld je dan nu aan via het contactformulier of schrijf je in via de mail. We proberen je altijd zo snel mogelijk na je aanmelding te laten beginnen met je rijopleiding, er is op dit moment even géén wachtlijst!
  • Wij zijn een sterk groeiende rijschool en altijd content met extra aanmeldingen. Als jij iemand anders aanmeldt voor rijles, bijvoorbeeld een vriend(in) of familielid, belonen we je daarom met een gratis rijles voor jezelf.
  • Tijdens je rijopleiding worden je vorderingen bijgehouden op je instructiekaart. Daardoor is altijd helder wat je al hebt gehad, wat extra aandacht vereist en wat nog behandeld moet worden.
depraktijk-rijschool-opweg-1

Rijlessen in Winsum en omgeving

Uiteraard is Autorijschool Opweg er niet alleen voor inwoners uit Winsum. Ook als je in Groningen zelf woont of in één van de dorpen om Groningen of Winsum heen, ben je van harte welkom! Iedereen uit Appingedam, Baflo, Delfzijl, Eenrum, Ezinge, Feerwerd, Warffum, Den Andel, Uithuizen, Zoutkamp, Adorp, Sauwerd, Usquert, Ulrum, Gemeente De Marne, Wehe Den Hoorn, Leens, Middelstum, Bedum, Aduard, Garnwerd, Roodeschool of welk dorp dan ook is van harte welkom!

Neem contact op

Het allerleukst is het natuurlijk om op je verjaardag te beginnen met autorijles. Maak hiervoor op tijd een afspraak met de rijschool. Die eerste rijles krijg je dan van ons voor je verjaardag! Helemaal gratis dus.

061609-75-bewerkt kopie