Lespakketten

Scherp geprijsd

Door de aanschaf van een lespakket wordt rijles een stuk voordeliger. Hierdoor les je namelijk al vanaf € 51,00 per uur! Je krijgt van ons voorafgaand aan je rij-opleiding een rekening van het door jouw gekozen pakket. Na betaling worden jouw lessen afgetekend op de instructiekaart, zodat het ook voor jou inzichtelijk is hoeveel lessen je nog hebt. Wanneer je onverhoopt door je lessen heen bent en nog niet toe bent aan het praktijkexamen kijken we samen naar de voor jou voordeligste oplossing tot aan de afsluiting van je rijopleiding.

Nog meer zekerheid

TTT, wat is dat nou weer? Dat staat voor een tussentijdse toets. Zie het als een proefexamen. De toets wordt op ongeveer 3/4 van de rijopleiding afgenomen door een examinator van het CBR om te kijken hoe het met je opleiding staat. Je krijgt daardoor zelf alvast een indruk van het ‘echte’ examen en als je bijzondere verrichtingen (keren, inparkeren e.d.) goed gaan, hoef je die bij het echte examen niet opnieuw te doen. Bovendien kun je aangeven of je de zelfde examinator zou willen hebben bij het echte examen. Hierdoor kun je vol zelfvertrouwen naar je rij-examen, doordat je weet wat er van je wordt verwacht en wat je zelf te wachten staat. Daardoor is je slagingskans om in 1 keer je rijbewijs te halen stukken hoger!!!

Theorie-pakket

Bij het theorie-pakket krijg je uiteraard het meest recente theorieboek van VekaBest + een online theorie-opleiding (e-learning) + aansluitend examentraining ter voorbereiding op je theorie-examen. Het examen zelf zit ook in het theoriepakket!

Extra informatie

Wanneer je via Opweg je rijbewijs hebt gehaald en nog rijlessen “over” hebt van je lespakket worden deze lessen op je bankrekening terug gestort. Rijlessen en/of examens zijn niet overdraagbaar naar anderen. Restitutie van les- en/of examengelden om andere redenen dan hierboven vermeld is niet mogelijk.

Alle lespakketten op een rij

10 lessen
15 lessen
25 lessen + CBR-examen
30 lessen + CBR TTT + CBR-examen
35 lessen + CBR TTT + CBR-examen

Theoriepakket (boek+online+examen)

€ 565,00
€ 825,00
€ 1625,00
€ 2035,00
€ 2295,00

€ 110,00

e-pakket = Verkorte rijopleiding in VW e-Golf (automaat) in 20 lessen + rijexamen voor € 1375,-. De rijlessen worden gegeven op 10 verschillende dagen met elk een blokles van 2 uur. Voor de reguliere opleiding in de automaat gelden de gebruikelijke tarieven zoals hiernaast vermeld.