De theorie

Alles voor je theorie examen

De rijschool kan je helpen bij het selecteren van de voor jouw geschikte manier van het leren voor je theorie. Wat je moet weten is uiteindelijk voor iedereen gelijk, maar de manier waarop kan natuurlijk verschillen! Je kunt via de rijschool een keuze maken uit een groot scala aan leermiddelen, zoals diverse leer- en oefen boeken van VekaBest! Het is natuurlijk niet noodzakelijk al deze middelen te kopen. Maak een keuze in overleg met je instructeur tijdens een van je eerste lessen. Meestal ligen er wel een aantal boeken in de lesauto, dus vraag er gerust eens naar! Wanneer bepaalde dingen niet duidelijk zijn, staan we altijd voor je klaar. Telefonisch, per e-mail of gewoon tijdens je rijles.

IMG_1325

Online theorieopleiding via THEORIE-ONLINE.NL

Het is mogelijk via de rijschool theorieles te volgen op het tijdstip dat het jou schikt. Overdag of ’s nachts, door de weeks of in het weekend, het maakt helemaal niets uit. Het enige wat je nodig hebt is een PC met een internetaansluiting. Dan kun je de gehele theorie in kleine of grote blokken volgen, afhankelijk van je beschikbare tijd (en zin). De hoofdstukken kunnen worden afgesloten met studievragen (12 oefenexamens), waarna je nog eens naar vorige onderwerpen terug kunt. Na afloop van je opleiding kun je ook nog kiezen voor 20 examentrainingen (maximaal 15 uur). Daardoor kun je jezelf goed voorbereiden op het CBR theorie-examen. Het is dus niet meer nodig uren saaie theorielessen te volgen.

Persoonlijke coach

De kosten van deze opleiding zijn € 75,00. Hiervoor krijg je een gedegen opleiding met een persoonlijke internetcoach die je helpt met je theorieles en je oefenexamens. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat je ook altijd je eigen rijinstructeur kosteloos kunt raadplegen, als je ergens eens niet uitkomt. Je instructeur kent dit systeem, waardoor het mogelijk wordt om bijzondere situaties waar je tijdens de theorie tegen aanloopt, tijdens de praktijklessen te bespreken en uit te leggen. Een mooie manier dus, om theorie met praktijk te combineren! Klik hier om direct met je theorie-opleiding te beginnen, of om het (gratis) even te proberen!

  • TP 1 Theorie leerboek Vekabest € 24,50
  • TP 2 Drie maanden online theorieopleiding & 7,5 uur examentraining € 39,95
  • TP 3 Drie maanden online theorieopleiding & 15 uur examentraining & leerboek € 75,00
  • TP 4 Drie maanden online theorieopleiding & 15 uur examentraining & Leerboek + CBR theorie-examen € 115,00

1,5 jaar geldig

Na het behalen van je theorie-examen heb je 1,5 jaar de tijd om je rijbewijs te halen. Lukt dit (bijvoorbeeld door diverse herexamens) niet, dan zul je opnieuw theorie-examen moeten doen.