Op woensdag 3 maart worden de praktijklessen voor de auto weer hervat. Ook zal het CBR weer theorie- en praktijkexamens gaan afnemen, maar wanneer en hoe is op dit moment nog niet bekend gemaakt.
Er zijn veel rijexamens geannuleerd in de periode tussen half december 2020 tot nu. Die examens zijn grotendeels opnieuw ingeland voor de komende periode en een aantal daarvan zal deze en volgende week nog worden ingepland. Omdat die leerlingen hun lessen in korte tijd moeten inhalen, ligt daar de komende weken de prioriteit. Ook nieuwe leerlingen kunnen volgende week van start, omdat zij toch pas in of na de winter van dit jaar examen zullen gaan doen. Met alle leerlingen die nog geen examen hebben ingepland en wel al lessen hebben gevolgd gaan we in overleg wanneer zij mogelijk examen kunnen gaan doen ivm de lange aanvraagperiode (reken op 20 weken of meer) op dit moment en daar passen we dan ook het lesplan op aan.
Aangezien we niet op 1 dag met iedereen tegelijk contact kunnen opnemen vragen we je geduld te hebben tijdens deze opstartperiode. Mocht het voor je gevoel toch wel héél lang duren voordat je wat gehoord hebt, stuur dan gerust even een App’je.