In lijn met het besluit van het kabinet gaan de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart in ieder geval tot en met dinsdag 20 april helaas niet door bij het CBR. Dit vinden zij erg vervelend voor alle kandidaten die wachten op hun theorie-examen. Begin maart mochten ze wel al starten met de praktijkexamens en praktijknascholing, gevolgd door theorie-examens voor het beroepsvervoer, de theoretische nascholing voor code 95 en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’. Ze zijn er klaar voor om, zodra het mag, alle theorie-examens weer af te nemen.
Voor het inhalen van de theorie-examens auto, motor, bromfiets en recreatievaart hebben ze tot en met juli plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt zonder dubbele kosten. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 augustus.
Kandidaten met een gereserveerd theorie-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart tussen 31 maart tot en met 20 april, krijgen deze week een mail van het CBR dat hun examen niet door gaat.
Ik had liever iets anders vermeld maar we zullen het hier mee moeten doen…