Stap 1:
De motorrijlessen zijn inmiddels weer begonnen!

Stap 2:
Vanaf vandaag (13 mei) kunnen er weer rijexamens worden ingepland. Nadat er contact is geweest met alle kandidaten die tot 1 juni rijexamen zouden doen, worden deze leerlingen ingepland voor rijles en examen. Uiteraard zal er voor betrokken kandidaten extra tijd beschikbaar worden gemaakt om de gemiste rijlessen van de afgelopen weken wel in te kunnen halen. Vanaf volgende week gaan we dan ook weer met die autorijlessen beginnen!

Stap 3:
Voor de kandidaten die na 1 juni examen of een toets hebben staan wordt gekeken of dit (eventueel met extra rijlessen) kan worden gehandhaafd. Ook met die kandidaten gaan we deze week nog in overleg zodat ook zij volgende week met hun rijlessen kunnen starten.

Stap 4:
Als de eerste kandidaten hun rijexamen hebben afgelegd, komt er weer wat capaciteit vrij waardoor de leerlingen voor wie nog geen afspraken bij het CBR waren gemaakt ook weer rijles kunnen nemen.

Zolang de voorschriften het luchten en reinigen van de lesauto noodzakelijk maken, duren de rijlessen 50 minuten ipv de gebruikelijke 60 minuten. Ook zijn tijdens de rijlessen mondkapjes verplicht.