Rijschool Delfzijl

Doe ervaring op met ons

Woon jij in de buurt van Delfzijl en wil je graag je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Autorijschool Opweg helpt jou op weg naar dat felbegeerde rijbewijs en zorgt er voor dat jij met vlag en wimpel slaagt voor je theorie en je praktijk examen. Wij zijn een ervaren en veelzijdige rijschool die voornamelijk werkzaam is in het noorden van Groningen. Wij kunnen jou lesgeven als rijschool in Delfzijl, maar we nemen je ook mee naar de grote stad aangezien je hier ervaring zult moeten opdoen voor je aan je praktijk examen begint in Groningen.

Bekijk onze klantgerichte werkwijze

Wij staan in Delfzijl bekend om de goede kwaliteit die wij leveren en het hoge slagingspercentage dat onze leerlingen genieten dankzij onze uitstekende lesmethoden. Maar dit is niet het enige dat je krijgt wanneer je voor onze rijschool kiest. Wij zijn namelijk ook uiterst klantgericht in ons werk en wij hechten veel waarde aan de wensen en de feedback van onze klanten. Kom dus gerust langs met suggesties of met specifieke en persoonlijke vragen, wij kunnen vast wel samen met jou een overeenkomst vinden. Zo hebben wij veel leerlingen met faalangst in onze auto’s aangezien wij hier voor getraind zijn. Ook kun je ons aanspreken om meer aandacht te besteden aan bepaalde onderdelen en onze instructeurs zullen aandachtig naar je luisteren. Onze rijschool in Delfzijl werkt overigens met vaste instructeurs die jou tijdens al je rijlessen begeleiden, wat het ontwikkelen van een persoonlijke band versterkt.

Ontdek onze voordelige pakketten

Wij hebben een veelzijdige manier van werken binnen onze rijschool aangezien wij zoveel klanten in hun eigen wensen voorzien. Daarom hebben wij ook verschillende manieren van betalen voor onze klanten. Je kunt natuurlijk per les betalen in Delfzijl. Je betaalt dan 45, – euro voor 60 minuten aan rijles. Onze lesuren duren altijd 60 minuten. Het is dan ook eigenlijk de bedoeling dat je dit direct cash betaalt. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een pakket van meerdere lessen, wat het geheel goedkoper maakt. Je kunt hierin zelf een aantal dingen samenstellen. Vraag onze rijschool in Delfzijl naar meer informatie over de prijzen.

Rijschool Delfzijl

Meer weten?

Wil je graag wat meer weten over wat wij zoal doen als rijschool? Lees meer over onze diensten en ons werk in Delfzijl op onze website. Je kunt hier ook contact met ons opnemen en ons persoonlijke vragen stellen over onze hulp als rijschool in Delfzijl.