Rijschool Eenrum

Op weg naar je rijbewijs

Woon jij in Eenrum en wil jij binnenkort gaan beginnen met rijlessen? Heb jij last van faalangst en ben je op zoek naar een instructeur die hier rekening mee weet te houden? Wil je het liefste je theorie en praktijklessen bij dezelfde rijschool volgen? Of wil je gewoon wat meer weten over bepaalde aspecten van het autorijden en een los examen volgen? Het kan allemaal bij Autorijschool Opweg. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf met bijna 20 jaar aan ervaring in Noord Groningen. Wij helpen je als rijschool in Eenrum met plezier op weg naar jouw felbegeerde rijbewijs waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Leer de theorie

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor praktijklessen. Je kunt dan een pakket kiezen of per les betalen, het eerste is uiteraard goedkoper per les. Al onze lessen duren echt 60 minuten en al beginnen we in Winsum, we zullen je ook ervaring laten opdoen met de grote stad in Groningen. Maar wist je dat je bij ons ook kunt genieten van een theoretische opleiding? Je rijbewijs halen vereist namelijk niet alleen een praktijkexamen maar ook één op het gebied van de theorie. Als rijschool kunnen we jou helpen bij het leren en begrijpen van de theorie. Wij hebben boeken en online pakketten, die die alles haarfijn uitleggen. Zo kun je bij onze rijschool de perfecte combinatie leren tussen praktijk en theorie tijdens het autorijden.

Ervaar onze behulpzame aanpak

Kies je voor onze rijschool, dan kies je niet alleen voor een voordelig aanbod in zowel praktijk als theorie, maar je kiest ook voor de meest klantvriendelijke werkwijze die je maar kunt wensen. Wij staan in Eenrum bekend om onze flexibele en vriendelijke manier van werken en dat is niet voor niets. Wij helpen jou graag bij het leren rijden en we doen er alles aan om je zo goed mogelijk op je examen voor te bereiden. Als rijschool in Het Hogeland zullen we je een vaste instructeur geven die je tijdens iedere les begeleidt en die echt met je meedenkt.

Image with Woman Driving A

Laat je helpen

Heb je interesse in onze verschillende diensten als rijschool? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek ons ruime aanbod in Eenrum. Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met ons behulpzame personeel. Zij vertellen je graag meer over ons werk als rijschool in Eenrum.