Rijschool Groningen

Begin zodra het kan!

Woon jij in de stad Groningen of in de provincie nabij de stad? Ben jij bijna jarig en mag je dan eindelijk gaan autorijden? Kun je niet wachten om in een auto plaats te nemen en lekker een stukje te gaan rijden, uiteraard met een professionele begeleider? Boek dan vandaag nog een eerste rijles op jouw verjaardag bij onze rijschool in Groningen! Deze eerste rijles bieden wij jou gratis aan bij wijze van verjaardagscadeau. Graag gedaan namens Autorijschool Opweg. Wij zijn een ervaren en dynamische rijschool die jou helpt om zo snel mogelijk je theorie- en praktijkexamen te halen. Neem gerust contact op voor meer informatie over ons aanbod.

Bekijk enkele voordelen

Wij zijn al sinds 2003 actief en wij bieden dus al ruim 11 jaar professionele rijlessen aan als rijschool in Groningen. Wij gaan altijd erg flexibel en klantgericht te werk en dit biedt vele voordelen waar je gemakkelijk van kunt profiteren. Hieronder hebben wij een aantal zaken op een rijtje gezet waar je van kunt genieten wanneer je voor onze rijschool kiest. Dit zijn onder andere:

  • We bieden rijlessen aan in de stad Groningen, waar ook het praktijkexamen plaatsvindt. Zo doe je ervaring op in de grote stad wat erg belangrijk is als je daar je examen gaat doen.
  • Wij zetten een vaste instructeur voor je in die jou kent en je persoonlijk begeleidt tot aan het praktijkexamen.
  • We halen zelf de leerlingen op en brengen ze ook thuis. Je hoeft dus niet taxi te spelen voor andere studenten.

auto

Ontdek onze lesauto

Onze rijschool geeft momenteel les in onze nieuwste auto. Het is een betrouwbaar en makkelijk manoeuvreerbaar model en zodoende de perfecte auto om les in te volgen in Groningen! We hebben het natuurlijk over een Volkswagen Golf TDI. De auto beschikt over een airco zodat je het hoofd koel houdt tijdens de zomer en zodat je zicht niet wordt beperkt in de winter. Bovendien is de bestuurdersstoel te verstellen, evenals het stuur dat zowel in diepte als hoogte kan worden aangepast op jouw wensen. Volkswagen is een betrouwbaar merk en wij werken als rijschool in Groningen graag met deze auto’s.

Neem direct contact op!

Heb je interesse in de rijlessen van onze rijschool? Kijk dan snel even verder op het internet of neem direct contact op met ons vriendelijke personeel dat je graag meer vertelt over onze diensten in Groningen. Wij leggen je precies uit wat wij voor je kunnen betekenen als rijschool in Groningen.