Rijschool Uithuizen

Kies voor kwaliteit

Woon jij in de buurt van Uithuizen en wil je graag met rijlessen gaan beginnen? Wil je het liefste je theorie en praktijklessen bij dezelfde rijschool volgen of ben je op zoek naar een professionele instructeur die weet hoe hij met faalangst moet omgaan? Wij bieden het allemaal aan in onze rijschool in Uithuizen. Wij zijn Autorijschool Opweg en wij helpen jou graag op weg naar jouw rijbewijs. Met al ruim 11 jaar ervaring en ontelbare tevreden klanten, zijn wij helemaal op jouw succes ingericht. Wij bieden je een prachtige service met vele voordelen en meerdere prijzenpakketten waaruit je uiteraard helemaal zelf kunt kiezen.

Ontdek de vele voordelen

Aangezien wij al sinds 2003 onze professionele diensten aanbieden als rijschool, hebben wij veel tijd gehad om te ontwikkelen en een service te bedenken die het beste aansluit bij de wensen en beleving van alle klanten van onze rijschool in Uithuizen. Wij hebben een prachtig aanbod ontwikkeld dat vele voordelen kent. Wij hebben een aantal van deze voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet:

  • Je krijgt een vaste instructeur die je begeleidt tot aan het praktijkexamen en indien gewenst ook aandacht besteed aan je problemen in de theorie.
  • Je wordt de eerste les eventueel thuis in Uithuizen opgehaald en afgezet. Daarna kan er worden afgesproken op het Noorderstation.
  • Je houdt je voortgang bij op een instructiekaart zodat het duidelijk is wat je al hebt gedaan en waar nog aandacht aan besteed moet worden.
  • Je kunt binnen 1 of 2 weken beginnen met rijden, of bij tijdige afspraken zelfs wanneer je wilt.

Kies het pakket dat bij jou past

Al onze rijlessen duren 60 minuten, je hoeft dus niet bang te zijn dat we je later ophalen of eerder afzetten maar gewoon het volle bedrag rekenen. Je kunt bij onze rijschool voor verschillende pakketten kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld een pakket van 30 rijlessen, CBR TTT, CBR-examen, en een Theoriepakket. Maar ook de pakketten van 20 lessen doen het goed in Uithuizen. U bespaart natuurlijk veel kosten wanneer u voor zo’n pakket kiest, maar u kunt ook losse lessen en examens afrekenen bij onze rijschool in Uithuizen. Hieronder vallen ook bijvoorbeeld een BNOR-examen en een faalangstexamen.

Rijschool Uithuizen

Interesse? Laat het ons weten!

Heb je interesse in onze pakketten of wil je meer weten over onze rijschool? Neem even een kijkje op onze website en kom nog veel meer te weten. Je kunt ook even contact opnemen uit Uithuizen en wij zullen je vriendelijk uitleggen wat wij doen als rijschool in Uithuizen.