Rijschool Warffum

Profiteer van onze voordelen

Welkom bij Autorijschool Opweg, jouw specialist in alles dat met autorijden te maken heeft in Warffum. Wij werden in 2003 opgericht in Winsum en hebben dus al ruim 11 jaar ervaring in Noord Groningen. Wij helpen mensen zoals jij op weg naar dat felbegeerde rijbewijs. We gaan daarvoor natuurlijk een rondje met je maken als rijschool door Warffum, maar we gaan ook naar de grote stad aangezien je examen zal worden afgenomen in Groningen. Ook kun je bij ons genieten van allerlei andere voordelen die een doorsnee rijschool je niet kan bieden. Kijk op onze website of bel ons eens op om een overzicht te krijgen van het profijt dat je kunt hebben van onze diensten.

Vind de perfecte combinatie

Wij bieden praktijklessen aan voor alle inwoners van Warffum, maar daar houdt het niet op. Je praktijkexamen is tenslotte maar de helft van de toetsen die je moet halen om een rijbewijs te ontvangen. De andere toets is namelijk een theorie examen. Onze rijschool helpt je om je optimaal voor te bereiden op dit tweede examen. Wij hebben Dvd’s, Cd’s en lesboeken beschikbaar die jou helpen op de manier die jij zelf prettig vindt. Ook kun je bij ons een online cursus volgen zodat je op je eigen tempo alle theorie leert. Je begint met een basis en bouwt steeds verder op. Bovendien kunnen wij je als rijschool in Warffum in de praktijk extra aandacht laten besteden aan zaken die je in de theorie nog steeds lastig vind. Zo combineren we de praktijk optimaal met de theorie.

Ontdek hoe goedkoop het kan zijn

Wij bieden veel verschillende diensten aan en daarom werken wij met verschillende prijzenpakketten. Je kunt bijvoorbeeld een losse les nemen in Warffum, dit kost je dan 45, – euro. Je hebt dan de volle 60 minuten les en betaalt achteraf contant. Je kunt natuurlijk ook voor een betere prijs direct meer lessen nemen, zo kosten 15 lessen slechts 625, – euro. Onze rijschool biedt echter nog veel completere pakketten aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van 30 lessen, CBR TTT, een CBR-examen en een theoriepakket? Op onze website vindt je nog meer voorbeelden. Ook daarom zijn wij zo populair als rijschool in Warffum.

Rijschool Warffum

Neem direct contact op!

Wil je graag wat meer weten over onze diensten in Warffum? Neem dan direct een kijkje op onze website of neem contact op met de rijschool. Wij staan je graag te woord en vertellen je wat we voor je kunnen doen als rijschool in Warffum.